


Stacjonarny Sklep Jeździecki
Michała Korpala 4
30-389 Kraków
Kontakt telefoniczny
tel. 12 423 00 96
tel. 728 950 096
Formularz kontaktowy

Na zamówienie
Dodatek dietetyczny z siemieniem lnianym na bazie otrębów pszennych, lucerny i ziaren słonecznika, przeznaczony dla wszystkich grup koni użytkowych i hodowlanych, a także kuców. Kompozycja została stworzona dla koni zbyt chudych oraz tych, które potrzebują w swojej diecie dodatku wspomagającego budowę masy mięśniowej. Idealna dla koni starszych.

Na zamówienie
Otręby pszenne z dodatkiem cynamonu mogą być stosowane jako pasza uzupełniająca dla wszystkich grup koni i kuców. Polecane są dla koni zbyt chudych, koni hodowlanych i tych w treningu. Świetnie sprawdzają się u koni w rekonwalescencji.

Chwilowo niedostępny
Rice Gastro ułatwiający rozbudowę masy mięśniowej u koni z syndromem owrzodzenia żołądka, lub po przebytej chorobie wrzodowej.

Chwilowo niedostępny
Otręby ryżowe
Dla: konie sportowe, konie chude, konie hodowlane,
Cechy charakterystyczne: bogate źródło tłuszczu, nienasycone kwasy tłuszczowe, energia, gamma oryzanol

Chwilowo niedostępny
Otręby ryżowe z marchwią, bilansowane
Dla: konie zbyt chude, konie sportowe i konie hodowlane, konie wybredne
Cechy charakterystyczne: bilansowane Ca:P, bogate źródło tłuszczu, nienasycone kwasy tłuszczowe, energia, gamma oryzanol, karoten, smaczne,

Chwilowo niedostępny
Otręby ryżowe z lucerną, bilansowane Ca:P
Dla: konie sportowe, konie chude, konie hodowlane,
Cechy charakterystyczne: bogate źródło tłuszczu i białka, gamma oryzanol, nienasycone kwasy tłuszczowe, zbilansowany stosunek Ca:P, energia

Chwilowo niedostępny
Otręby ryżowe z miętą, bilansowane Ca:P
Dla: konie sportowe, konie chude, konie hodowlane, niejadki i konie wybredne
Cechy charakterystyczne: bogate źródło tłuszczu, nienasycone kwasy tłuszczowe, energia, gamma oryzanol, bilansowane

Chwilowo niedostępny
Niskocukrowe źródło białka i energii. Otręby ryżowe wzbogacone we włókno, makuchy i płatki sojowe. Zapewniają budulec niezbędny do rozwoju masy mięśniowej. Niska zawartość cukrów i skrobi (poniżej 10%). Wysoka koncentracja kwasów tłuszczowych omega-3 jako źródło wolno uwalnianej energii.